Home » Happy Summer

HAPPY SUMMER®

Topkwaliteit voor perk en balkon

Voordelen

HAPPY SUMMER® is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse topkwekers. Samen beschikken we over een groot assortiment en veel vakkennis waarmee u uw voordeel kunt doen. Korte lijnen zorgen voor snelle en verse levering. Uw verkoop ondersteunen we met schapkaarten en banieren en folders. Graag geven we ook persoonlijk advies. U kunt daarvoor terecht bij één centraal informatiepunt.

HAPPY SUMMER® is een waarborg voor kwaliteit, kwantiteit en continuïteit

Beste stekken en zaden

We gebruiken alleen de beste selecties van de beste plantleveranciers. We beschikken over een eigen proeftuin. De gekozen cultivars hebben zeer goede genetica voor kleur, bloeirijkheid en doorgroei.

Modernste teelt

De planten worden gekweekt volgens het revolutionaire LP (Low Phosphate) bemestingssysteem. Dit houdt in dat er weinig geremd hoeft te worden en weinig fosfaat wordt gebruikt. De planten kunnen hierdoor beter doorgroeien bij de consument. De groeiregulatie vindt plaats met de modernste klimaatstrategieën wat een sterke beperking geeft van energieverbruik en remstoffen.

Hoogwaardige potgrond

Er wordt geteeld in potgrond van Lentse Potgrond met onder andere HortiKlei, rijstekaf, de beste veensoorten. Deze potgrond staat bekend om zijn goede bufferende capaciteiten. Ook kan deze potgrond goed water vasthouden en afgeven. Dit is in een warme zomer een belangrijke eigenschap. De potgrond bevat daarnaast de unieke langdurig werkende meststof Osmocote Exact.

Osmocote Exact zorgt voor:

  •  een rijke groei en bloei bij de consument;
  • dat planten in de handelsfase op kleur blijven;
  • een milieuverantwoorde wijze van bemesten. De uitspoeling van voedingstoffen naar het milieu is minimaal – door de speciale coating van dit product;
  • minder ziektedruk door constante groei van de plant;

Kortom: tevreden klanten!

Milieuvriendelijk

HAPPY SUMMER® kwekerijen zijn MPS- A gekwalificeerd en presteren optimaal bij de besparing op energie, kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen.

Potten met uitstraling

We gebruiken een ruime sortering potmaten. Alle potten zijn voor de consument makkelijk herkenbaar door hun felgroene kleur en het HAPPY SUMMER® logo. Ze zijn altijd voorzien van verzorgingstips en barcode.

Bijzondere combinaties

HAPPY SUMMER® levert bovendien kant-en-klare pot-plantcombinaties die opvallen door hun bijzondere samenstelling en verrassende vormen en materiaalgebruik.

5 Sterren HAPPY SUMMER®

Hele zomer
Van HAPPY SUMMER® planten geniet u van het voorjaar tot en met het najaar
Alleen watergeven is voldoende
Omdat de potgrond van HAPPY SUMMER® de langdurig werkende meststof Osmocote Excact bevat is bijmesten niet nodig

Potgrond bevat langwerkende meststoffen 
De meststof Osmocote Excact in de HAPPY SUMMER® potgrond werken wel zes maanden lang
Planten milieuvriendelijk geteeld 
De planten zijn milieubewust en maatschappelijk verantwoord geteeld. Ziekten en plagen worden op de HAPPY SUMMER® kwekerijen vooral preventief en met biologische vijanden bestreden
IJzersterke groei en bloei
Door een uitgekiende combinatie van de allerbeste planten met de allerbeste kweekmethoden garandeert een HAPPY SUMMER® plant u een fantastische bloei en groei.

Kwekers van het kwaliteitsmerk Happy Summer©

Kwekerij J. Hartink

Dijkhofstraat 9
7391 TG Twello

T: 0571 - 271 464
F: 0571 - 272 190
www.kwekerijhartink.nl

Ripaplant B.V.

De Ziele 2B
7391 JP Twello

T: 0570 - 600 150
F: 0570 - 644 666